Beautyboxen Ribe

Beautyboxen i Ribe

Eksperter i hud- og kropspleje

Det siger forskningen om B3 og Akne

Det multifunktionelle vitamin B3

DET SIGER FORSKNINGEN OM NIACINAMIDE OG AKNE

Vil du vide mere, så er der link til forskningsstudiet her:

B3 eller Niacinamide bliver ofte rost som en vigtig og effektiv ingrediens i hudplejeprodukter, når vi snakker rødme, sensitiv og hyperpigmenteret hud. Og i forhold til pHformulas produkter er der ingen tvivl om, at vi har fået et stærkt og resultatskabende niacinamideprodukt i den højkoncentrerede vitamincreme B3, der indeholder 5 % Niacinamide (receptstyrke).

Niacinamide i de rette doser kan dog også gøre underværker på akne. Forskningsresultater har vist, at vitaminets anti-inflammatoriske egenskaber kan bekæmpe akne bedre end receptpligtigeprodukter med antibiotika. Studiet bygger på brug af en creme med en Niacinamide % på 4.  Og skal B3 afhjælpe akne skal produktet ikke have en lavere % end 4.

 

Beautyboxen - Hundegade 7b - 6760 Ribe - Tel: 2869 2452 - kontakt@beautyboxen-ribe.dk