Beautyboxen Ribe

Beautyboxen i Ribe

Eksperter i hud- og kropspleje

Det siger kunderne om os ...

Har du lyst til at bidrage med et par ord om dine oplevelser hos Beautyboxen i Ribe, er du velkommen til at skrive et par ord til os - klik her


Køb kun produkter EXUVIANCE produkter hos en autoriseret forhandler!

Jeg har igennem 1 1/2 år har fået ansigtsbehandling hos Beautyboxen.
For at spare penge købte min mor EXUVIANCE produkter til mig på internettet! Det kan jeg bestemt ikke anbefale. Produkterne har ikke de sammen indholdsstoffer og jeg er ret sikker på at det er en kopi vare.

Charlotte fra Beautyboxen opdagede ret hurtigt at min hud ikke blev klar og pæn, og hun kunne mærke på min hud, at det nok ikke var EXUVIANCE jeg havde brugt.
Så fra november 2015 har jeg kun brugt produkter som er købt hos Beautyboxen, og det medførte en tydelig forbedring af min hud.

Så fremover køber jeg køber mine produkter hos Beautyboxen og samtidig får jeg en professionel rådgivning.  
Hilsen Julie

Se mere om her: http://www.exuviance.dk/kob-her/exuviance-online.aspx


Uren hud var min trofaste følgesvend gennem mange år, indtil jeg begyndte hos Charlotte i Beautyboxen.

At de rigtige produkter, kombineret med stor faglig viden, kan udrette mirakler, må siges at være sandt. Det ER ikke nok at drikke vand !

Min hud er nu fri for irriterende “fremmedlegemer”, og den har liv og glød.

Charlotte er fantastisk dygtig – kompetent og altid smilende, glad og imødekommende. Ja, und dig selv den oplevelse at få en behandling, og nyd at Charlotte lægger dit ansigt “i de rette folder”.

Venlig hilsen Merete Hellberg


Det er efterhånden ved at være mange år siden jeg søgte tilflugt hos Charlotte i Beautyboxen.
Min hud så forfærdelig ud. Jeg havde store problemer med uren hud. Det har jeg heldigvis ikke længere.

Jeg får foretaget penslinger med MD Formulations og følger ellers pigernes råd og vejledning om produkter og kosttilskud.
Som en sidegevinst møder du i Beautyboxen en enorm kundevenlighed, imødekommenhed, professionel vejledning og behandling og ikke mindst et fantastisk smittende humør.

Det kan ikke siges tydeligt nok til dig der læser dette: Und dig selv et besøg i Beautyboxen. Jeg er sikker på, du ligesom jeg, ville ønske du var kommet meget før;-)

Mona Nissen, 37


Jeg har været kunde hos Beautyboxen i Ribe i 6 år. Der er en god atmosfære i klinikken, jeg bliver altid modtaget med venlighed og godt humør.

De behandlinger, jeg får lavet, er altid meget tilfredsstillende udført. Jeg har anbefalet Beautyboxen til flere af mine veninder og familiemedlemmer.

Det er dejligt afslappende, at komme efter en arbejdsdag og blive forkælet.

Venlig hilsen
Marianne Thomsen 52 år


Kære Charlotte

Jeg kendte dig allerede som elev, og blev glad for de behandlinger, du gav mig dengang for 10 år siden.
Det er da også grunden til, at jeg ikke har fundet det nødvendig, at søge behandling andre steder. Det er en glæde, at komme i din dygtige håndtering af dit håndværk. Jeg anbefaler dig, og din smukke klinik til mange.

Lise Frederiksen 57 år


Jeg har nu benyttet mig af BeuatyBbxens tilbud i ca. 2 år - og jeg så en mærkbar fremgang af min huds tilstand allerede efter få behandlinger. Jeg oplever at få en yderst professionel behandling af Charlotte og hendes flinke, imødekommende personale - ligesom jeg modtager tips og vejledning. Jeg kan varmt anbefale Beautyboxen.

Anne Mette Lyhne, 43 år


Det var min kone der bestilte den første tid til mig hos Beauty-Boxen; og jeg har aldrig fortrudt at jeg lod mig "lokke!"

Nu kommer jeg der fast hver 3. mdr. - ligesom jeg nyder at benytte de produkter jeg har købt i salonen. Både den daglige pleje af min hud; samt mine ansigtsbehandlinger har klart øget min livskvalitet og velvære.

Ole Sleimann 63 år

Beautyboxen - Hundegade 7b - 6760 Ribe - Tel: 2869 2452 - kontakt@beautyboxen-ribe.dk