Beautyboxen Ribe

Beautyboxen i Ribe

Eksperter i hud- og kropspleje

Slip for uønsket hår.

Vi bruger Ellipse Light til permanent fjernelse af uønsket hårvækst. Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden.

Ellipsebehandlingen er skånsom og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme - en proces der ødelægger hårrodens evne til igen at producere nyt hår.

Behandlingen er mest effektiv på mørke hår pga den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke modtagelig for behandlingen, da der ikke er nok farvestof i hårsækkene.

Hår vokser i cyklus, hvor det går fra vækst til hvilefase. Kun hårsække med hår i vækstfasen kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen med intervaller indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen.

Længden og timingen af vækstfaserne influeres af flere faktorer så som, hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.

Man skal påregne mindst 4-8 behandlinger med et interval på 1-3 måneder for at opnå et succesfuldt resultat. Lyset som benyttes er helt ufarligt.

Korrekt pris oplyses ved konsultation.

Læs Tilsynsrapport 2016

Beautyboxen - Hundegade 7b - 6760 Ribe - Tel: 2869 2452 - kontakt@beautyboxen-ribe.dk