Beautyboxen Ribe

Beautyboxen i Ribe

Eksperter i hud- og kropspleje

Matis - din hudplejespecialist

Matis er en komplet, plantebaseret hudplejeserie med lækre ansigts- og kropsplejeprodukter af allerhøjeste kvalitet. Serien fremstår i dag som en professionel og anerkendt brand i hele verden, og den har sat et stærkt aftryk på kosmetikbranchen med sin ekspertise. Produkterne, protokollerne, metoderne og teknikkerne udgør tilsammen unikke behandlinger med mange variationsmuligheder tilpasset individuelle ønsker og behov.

Matis lægger vægt på professionel dialog og vejledning for at opnå optimale resultater og indfri de forventninger, der er til resultater og velvære.

Produkterne er baseret på det bedste, naturen har at tilbyde, som planteekstrakter, planteolier, aromaterapi, alger og vitaminer. Produkterne er desuden multi-aktive, hvilket vil sige, at der er mange forskellige ingredienser og effekter i et og samme produkt. Samtidig lægges der vægt på delikate plantedufte og behagelige konsistenser.

Matis "The best of Science and Technique"

Filosofien
Matis omfatter 12 professionelle produktlinjer, og har fokus på kontinuerligt at udvikle nye opfindelser. Serien tilbyder dermed produkter til alle hudtyper og aldre, både til ansigt og krop.

Matis benytter sig af avanceret planteteknologi med et laboratorium blandt de førende i verden. Planteteknologi går kort fortalt ud på, at plantestoffer bearbejdes på en naturlig måde ved hjælp af avancerede laboratorieteknikker. På den måde udvikles flere aktive ingredienser, som er naturlige. Dette gør Matis' produkter meget effektive og samtidigt meget milde med minimal risiko for allergiske reaktioner.

Beautyboxen - Hundegade 7b - 6760 Ribe - Tel: 2869 2452 - kontakt@beautyboxen-ribe.dk