Beautyboxen Ribe

Beautyboxen i Ribe

Eksperter i hud- og kropspleje

VIDENSKABELIG HUDPLEJE MED DOKUMENTEREDE EFFEKTER

md formulations har påvist gode resultater på problemhud og hudens ældning. Serien er førende inden for cosmeceuticals, det vil sige produkter, der ligger i grænselandet mellem kosmetik og lægemidler, og giver mere dybdevirkende effekt end traditionel hudpleje.

md formulations er en komplet, højteknologisk hudplejeserie baseret på en unik, patentbeskyttet AHA-formel, udviklet af kendte hudforskere i samarbejde med et anerkendt lægemiddelfirma.

md formulations består af produkter med tre grundlæggende funktioner - rens, behandling af forskellige hudproblemer og beskyttelse. Sammen balancerer produkterne huden både på overfladen og i dybden.

EFFEKTIVE PRODUKTER
md formulations er den førende specialserie hos hudplejeklinikker og spa. Hudterapeuterne betragter serien som deres bedste problemløser over for uren hud, rynker, pigmentforandringer, ar, indgroede hår mm. Den kan også kombineres med anden hudpleje for at opnå stærkere resultater.

md formulations indeholder aktive ingredienser, som giver hurtige resultater - f.eks. A-vitamin* og antioxidanter som E- og C-vitamin samt grøn te. Vi anbefaler gradvis tilvænning til produkter som indeholder glycolsyre og A-vitamin.

md formulations er lige relevante for kvinder som for mænd. Serien passer til alle, også selvom de ikke har problemhud. Produkterne er uden parfume og ingredienser som tilstopper porerne. Serien er både dermatologisk testet og allergitestet og egner sig derfor også til sensitiv hud.

* I md formulations produktserie VIT-A-PLUS indgår både Retinyl Palmitat og Retinol.

Beautyboxen - Hundegade 7b - 6760 Ribe - Tel: 2869 2452 - kontakt@beautyboxen-ribe.dk