Beautyboxen Ribe

Beautyboxen i Ribe

Eksperter i hud- og kropspleje

PRIORI® - THE ANTI-AGING AUTHORITY

- opdag videnskaben bag hudforvandling.

Priori® er en førende leverandør af anti-age produkter med den mest innovative antiage-teknologi tilgængelig, til det professionelle hudplejemarked verden over.

Navnet Priori® kommer fra latin "a priori", som betyder fra årsag til effekt. For at vælge den mest effektive behandling af hudens ældning, må kan kende til de bagvedliggende årsager. Denne viden har PRIORI®, og derfor bør PRIORI® være dit første valg, når du PRIORIterer hudpleje.

Forskerne Joe Lewis & Joe DiNardo er mesterhjernerne bag PRIORI og pionerer inden for antiage forskning. De udvikler stadig PRIORI®, og vil i 2014 komme med en række banebrydende lanceringer. Vi holder dig opdateret!

For at kunne give en skræddersyet hudpleje, består PRIORI® af 4 forskellige serier:

Bestseller Advanced AHA Cosmeceuticals
Indeholder LCA-kompleks - en unik kombination af mælkesyre og vitaminer. Da de første ældningstegn ofte kommer på grund af mangel på fugt i huden, er LCA-komplekset skræddersyet til at normalisere huden, stimulere cellefornyelsen og give huden sit friske og ungdommelige udseende tilbage.

Idebenone Complex Superceuticals®:
Den bedste antiage-hudpleje. Idebenone er verdens største antioxidant indenfor hudpleje, og et fantastisk våben mod linjer og rynker. Serien passer til alle hudtyper og begge køn. Produkterne er fri for parabener og parfume, og stopper ikke porerne. De er både dermatologisk og klinisk testet.

CoffeeBerry® Natureceuticals™
Helt naturlig antiage hudpleje med naturens stærkeste antioxidant. Indeholder en helt ny-udvundet planteekstrakt, som forbedrer og forebygger hudens ældning. Ønsker du en effektiv antiage hudpleje på naturens præmisser, er CoffeeBerry dit naturlige valg.

CoffeeBerry® Perfecting Minerals
Er den første og eneste plejende mineralserie, som kombinerer rene mineraler med CoffeeBerry® ekstraktet. Mineralerne virker hudforbedrende, samtidig med at de giver en flot og jævn finish på huden med glans og en frisk hudtone. En strålende smuk hud, som plejes og beskyttes hele dagen.

Revaléskin® Anti-Aging Skin Care:
Med alderen falder det naturlige antioxidantniveau i vores krop, og mængden af oxidativt stress i huden stiger. Når hudens naturlige beskyttelsesbarriere svækkes vil resultatet være tiltagende skader på hudcellerne hver dag. Ved at bruge REVALÉSKIN® dagligt vil man reparere eksisterende skader i huden samt beskytte mod fremtidige.

 

Beautyboxen - Hundegade 7b - 6760 Ribe - Tel: 2869 2452 - kontakt@beautyboxen-ribe.dk